Lánya koporsója mellett virrasztott az édesanya - egy részeg sofőr ölte meg a 22 éves lányt

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
gyilkosság halál búcsú tragédia részeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cambridgeshire-i Danks család egyik pillanatról a másikra hullott darabokra: imádott lányukat, Laurent egy 160-nal száguldó részeg autós gázolta halálra.

"Ellopták a gyönyörűségem jövőjét, már nem gyűjthet több emléket. Amikor megmondták, hogy a lányunk meghalt, olyan volt, mintha bombát dobtak volna ránk. Összeomlott az életünk"

- mesélte sírva a lány édesanyja, Claire.

A lány temetése előtt még hazavitték a lány koporsóját, édesanyja a koporsó mellett aludt.

"Megszakadt a szívem, amikor láttam, hogy a három testvére hogyan beszél Laurenhez. Nem láthatjuk, ahogy férjhez megy, sosem lesznek gyermekei, azt sem tudjuk, hogyan nézne ki idősebben.

Egy részeg ember elvette ezt tőlünk. Csak azt kérem, hogy ne okozzanak még egy családnak ilyen fájdalmat. Aki ivott, ne vezessen" - kérte az édesanya.

A részeg sofőr a gázolás után megpróbált elmenekülni a helyszínről, és még az sem érdekelte, hogy autója első kereke kiszakadt. A férfit hét évre ítélték - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.