Flipper Öcsi ajtaja előtt egymást váltották a nők

Forrás: Origo -
nők rajongók Hungária Flipper Öcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő, sosem hallott részletek kerültek napvilágra Flipper Öcsiről. 

Flipper Öcsiért világ életében rajongtak a nők, és bár kedves, közvetlen személyiség volt, igazán jól csak nagyon kevesen ismerték. Készült egy interjúkötet, amelyben hozzá közelálló emberek mondják el a közös emlékeiket Öcsivel.

Az énekes barátja és énektanára, Domahidy László azt mesélte, óriási baráti társasággal rendelkeztek, buliról-bulira jártak, pörgős életet éltek. Rendszeresen kijártak a Lupára, a nudistastrandra, ahol egyébként ők is megismerték egymást.

(...) "Márta egyszer bejelentette, hogy hoz magával egy fiatal srácot, aki a Hungária együttes tagja, ez volt Öcsi. Azonnal összebarátkoztunk. Állati helyes, bohém, jópofa és kedves gyerek volt. Már ekkor azt hittem, hogy ő lesz a hazai John Travolta" - meséli.

Forrás: Origo

Márta és Öcsi barátsága szerelemmé alakult, és hiába éltek nagy boldogságban, a lány rajongók kitartóan ostromolták a zenészt.

"Olyan rajongó is volt, aki sátort vert a házuk előtt. A barátnőmmel az egyik alkalommal ebédre voltunk hivatalosak hozzájuk, és egyfolytában szólt a csengő. Gondoltuk, biztos egy rajongó, s majd abbahagyja előbb-utóbb. Nem hagyta abba. Egy idő után meguntuk, én nyitottam ajtót, s láttam, hogy egy nagyon helyes lány várakozik a bejáratnál. Azt mondta, tudja, hogy Öcsi otthon van, mert éjszaka óta lenn várakozik a lépcsőház előtt, és nem akar semmit, csak egy pillanatra szeretné őt látni. Erre Öcsi kijött, és udva-riasan beinvitálta a lakásba.

A leányzó elmesélte, hogy az édesapja egy magas rangú katonai vezető, aki megígérte neki, hogy a szolgálati Mercedesét neki adja. Viszont neki nem kell a kocsi, ő azt Öcsinek szeretné adni ajándékba. Öcsi természetesen nagyon kedvesen nemet mondott a lány ajánlatára" - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.