Így veszi meg kilóra Dwayne Johnsont a kislánya - Videó

videó Dwayne Johnson lánya cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok esetben a kemény és zord külső érzelmes és meleg szívet takar. A népszerű színész, Dwayne Johnson esetében ez biztosan így van, legalábbis, amikor lányai társaságában van vajra lehetne kenni. Ezt bizonyítja legújabb videója is. 

Dwayne Johnsonnak háromgyermekes apukaként nem lehet könnyű dolga, pláne, hogy mindhárom gyermeke lány, akiknek már egészen kicsi korukban elképesztően vág az esze. A színész legkisebbik lánya, Tia még csak 2 éves, de már most zseniálisan ki tudja magát magyarázni a kínos helyzetekből.

A Szikla legutóbbi videójában is a fenti állítást igazolja, ugyanis a felvételen jól látható, hogy a kislány kiszórt egy zacskó spagettit a konyhában a földre, mire édesapja kérdőre vonta, ő meg frappánsan azt válaszolta, hogy a spagetti tündér tehet róla, aki már nem először jár a házban. Dwayne nem is bírta végighallgatni lányát nevetés nélkül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.