párkapcsolat Nyírő Bea Doktor Balaton szerelem férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég elstartolt a TV2 legújabb sorozat a Doktor Balaton, amelyben a Jóbarátok Phoebe-jének magyar hangja, a mindig mosolygós színésznő is szerepet kapott. A sorozatban Bea egy igazi pletykafészket és férfifaló nőt alakít, akitől nem áll távol a kezdeményezés és a flörtölés.

Az 54 éves színésznő, Nyírő Beáta számára óriási kihívást jelentett a Doktor Balatonban, Szentesi Ágika orvosasszisztens karaktere.

"Több mint harminc évvel ezelőtt végeztem a Színművészeti Főiskolán, s azóta számtalan szerepet eljátszottam már. Szerénytelenül mondhatom, hogy szinte mindent láttam, megtapasztaltam már a pályám során, ám Ágika karakterével komolyan meg kellett birkóznom" - mesélte a Borsnak a színésznő.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Bea a számára a legnehezebb az volt, hogy átvegye Ágika nyitott és közvetlen személyiségét.

"Ágika egy elvirágzott falusi szépség, aki szereti tenni-venni magát a fiatalabb férfiaknak. A kezdeményezés, mint olyan, egyáltalán nem áll tőle távol, s minden csáberejét bevetve startol rá a kiszemeltjeire. Ezzel eleinte nehezen birkóztam meg, és

furcsa volt, hogy nekem kell felcsípnem a férfiakat, mert a való életben egyáltalán nem vagyok egy kezdeményező típus. Persze ha valaki tetszik, akkor azon rajta tartom a szememet, de én inkább mindig a humorommal hódítok, mintsem a külsőmmel"

- vallotta be őszintén Bea.

Bár nagyon sok munkával járt a sorozat forgatása, a színásznő nagyon boldog, hogy a részese lehetett, minden pillanatát élvezte.

"Heti három-négy napot forgattam, s bár elég feszített tempóban zajlottak a munkálatok, mégis minden pillanatát élveztem. A stáb minden akadályt nagyon profin kezelt, s a koronavírusjárványt is nagyon komolyan vették. Minden alkalommal szűrtek minket, és ha valaki már köhögött egyet, azt azonnal kivették a munkálatokból. Szerencsére én megúsztam a Covidot, bár tény, hogy nagyon vigyáztam, s mind a mai napig vigyázok az egészségemre" - mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.