Szakított vőlegényével a Jóban Rosszban színésznője

Instagram -
eljegyzés Jóban Rosszan szakítás Nagy Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőkeség számára nagyot fordult a világ, egyedül léphet be az új évbe, de nap mint nap attól retteg, hogy rossz döntést hozott.

Nagy Kata a Jóban Rosszban gyönyörű színésznője úgy döntött, hogy visszaadja vőlegényének azt az eljegyzési gyűrűt, melyről egykor azt hitte, örökre összeköti az életüket. Instagarm-posztjában osztotta meg a szomorú hírt a lelkes követőivel, akikről úgy véli, megérezték a színésznő gyászát.

Nagy Kata Instagram

„Majdnem hét év és eljegyzés után egyedül kezdem meg a 2021-et bízva abban, hogy mindennek oka van és hogy a megfelelő döntést hoztuk meg" – fogalmazott Kata, akinek szavaiból érezhető, hogy sajnálja, hogy véget ért a kapcsolat. Azt sem titkolja, hogy ez csak hab volt a tortán, hiszen a tavalyi év számtalan nehézség elé állította. Ám mindezek ellenére bizakodva várja, hogy ő is megújulhasson az új évben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.