Egyre több hazai híresség fogalmaz meg véleményt a koronavírus, illetve a vírus elleni vakcina kapcsán. Szikora Róbert például kifejezetten dühös azokra, kételkednek a vírus komolyságában, és a vakcina hatékonyságában. 

„Minden épeszű ember beoltatja magát, hiszen tudja, hogy abból baj nem lehet, sőt segít vele önmagán, a szűkebb környezetén és összességében a világon is" - mondta az EmeRTon-díjas zenész, aki szerint a szüleink korában meg sem fordult az emberek fejében, hogy kételkedjenek azokban az oltásokban, amiket minden újszülött megkap. 

Forrás: Fem3Café

"Elég volt nekik, ha az orvos azt mondta, hogy nem lesz semmi baj. Nem értem, hogy a vírustagadóknak ma ez miért nem elég!? Március óta minden nap imádkoztam azért, hogy meglegyen az ellenszer, így amikor kiderült, hogy van oltás, az első napon regisztráltam. Ugyanerre szólítok fel minden felelősséggel gondolkodó magyar embert!" - folytatta, Róbert, aki az elsők között regisztrált a vakcinára.

"Legyen már mindenki felnőtt ember és viselkedjen nagyfiúként! Csak a gyáva ember nem oltat és csak a legsötétebb lélek képes erre buzdítani másokat, mindenféle szemenszedett hazugságot terjesztve!" - írja a Ripost.