Kiderült, miért imádja a nagy autókat Rubint Réka - Fotó

fotó Rubint Réka szerelem autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pályafutása elején Rubint Réka még csak álmodozni sem mert arról, hogy egyszer autómárka nagykövetként vezethet hatalmas és gyönyörű autókat. 

Hosszú évek munkájának köszönhetően ma már jóformán bármilyen autót megvehetne magának a háromgyermekes fitneszguru, Rubint Réka, de elárulta, hogy nem volt ez mindig így. 23 évvel ezelőtt mindösszesen egy egy piros kispolszkira tudott összespórolni.

Forrás: TV2

"Olyan büszkén ültem benne 19 évesen, mint egy Ferrariban!" - mesélte a Blikknek Réka.

Most már több éve egy autómárka nagyköveteként gyakran van lehetősége Rékának új és nem mellesleg, hatalmas autókat vezetnie.

"Norbi mondta nekem, „ha egyszer beleülsz egy nagy autóba, utána nem éred be kisebbel". Azt kell hogy mondjam, hogy igaza van"

- mesélte Réka.

Bármilyen autót is vezet a szexi édesanya, a biztonságra mindig odafigyel.

"Lendületesen vezetek, amilyen én magam is vagyok. Nem szeretem a tötyörgést az utakon, ugyanakkor fő a biztonság, bizonytalan előzésbe sose megyek bele és körültekintő vagyok" - mondta Schobert Norbi felesége.

Réka fotójának megtekintéséhez kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.