Jennifer Lopez anyaszült meztelenül mutatja meg magát új klipjében – Videó

meztelen videóklip Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb részleteket mutatott Jennifer Lopez az In the Morning című dalához készülő videoklipből. Ezen látható, hogy az énekesnő teljesen meztelenül, angyalszárnyakkal szerepel majd benne.

Az énekesnő vadonatúj videoklipje ugyan még nem jelent meg, de már korábban is mutatott belőle részleteket. Most pedig újabb képkockákkal örvendeztette meg a rajongóit.

Ebből kiindulva valószínűleg már mindenki tűkön ülve várja a január 14-i premiert. Jennifer Lopez ugyanis teljesen meztelenül jelenik meg benne, csupán két angyalszárnyat visel. De látható sellőként ringatózva a tengerben is – írja a Daily Mail.

Jennifer Lopez meztelenre vetkőzik új klipjében. Forrás: Getty Images/2020 Amanda Edwards/Amanda Edwards

„A dal arról szól, hogy megköveteled a másiktól, hogy bánjon veled jól. Rengeteg szimbólum látható a klipben: egy lány elmerül egy kapcsolatban, elsüllyed a vízben, majd uszonyt növeszt, hogy elúszhasson. Végül szárnyakat is kap, hogy kiléphessen a kapcsolatból" – kommentálta az énekesnő.

A videóért kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.