Az interneten talált rá a szerelem az Exatlon versenyzőjére

Forrás: TV2 -
Exatlon Hungary TV2 Kocsis Lili párkapcsolat szerelem internet Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary csinos versenyzője, az Instagrammnak köszönheti párkapcsolatát. Lili őszintén mesélt a Story Magazinnnak.

Kocsis Lili, a TV2 Exatlon Hungary című műsorának versenyzője soha nem hitt az interneten való ismerkedésben. A sors fintora, hogy mégis a közösségi médiának köszönheti, hogy megismerhette azt a férfit, akivel közös jövőt terveznek.

exatlon Kocsis Lili Forrás: TV2

Lili párja, Patrik több mint két évvel ez előtt egy novemberi estén figyelt fel a gyönyörű lányra, aki akkor a Sztárban sztár színapadán táncolt. Hosszas nyomozás után, a fiúnak sikerült kideríteni a lány nevét, majd egy Instagram-üzenetben randira hívta Lilit. Aki az elején nem volt elragadtatva az ötlettől.

- mesélte Lili, aki azóta nagyon boldog, hogy a focista fiú nem hagyta abba az ostromlást. Ma közös jövőt, nagy családot terveznek a fiatalok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.