Örömhír! Ismét apai örömök elé néz Nick Carter: felesége 5 hónap után jött rá, hogy terhes

apuka fotó baba Back Street Boys Nick Carter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodálatos hírrel indult az újév a Back Street Boys sztárja, Nick Carter és felesége, Lauren számára, ugyanis nemrég kiderült, hogy úton van a harmadik babájuk.

A Back Street Boys sztárja, Nick Carter és felesége, Lauren két gyermek szülei, azonban nagyon szerettek volna egy harmadik babát is, ami nagyon nehezen akart összejönni. Az elmúlt években az édesanyának több vetélése is volt, ami miatt már teljesen elveszítette a reményt, hogy újra anyai örömök elé nézzen.

"Teljesen beletörődtem, hogy két gyermekünk van, és a szám nem fog változni. Erre az életre rendezkedtünk be, hiszen úgy tudtuk, a korábbi veszteségek miatt nem is lehet már gyerekem.

Nem volt semmilyen jele annak, hogy terhes vagyok, se rosszullétek, se kívánóság. Aztán az 5 és fél hónapnál megmozdult a kicsi. Ekkor éreztem, hogy valami nem oké, és szóltam Nicknek, hogy orvoshoz kellene mennem, mert valami furcsa dolog történik" - idézte fel a Daily Mail Lauren szavait.

Carter felesége arra egyáltalán nem gondolt, hogy babát vár, sokkal inkább arra gyanakodott, hogy daganatos beteg. Napokkal korábban még béranyáról beszélgettek a férjével, akinek a segítségével bővíthették volna a családjukat. Azonban ezt az élet felülírta.

"Míg a legtöbbeknek egy átok volt a 2020-as év, számunkra igazi áldást hozott. Imádjuk a két gyermekünket, és büszkék vagyunk egymásra, mert nagyszerű szülők vagyunk. Boldogok vagyunk, hogy gyarapodik a család" - mondta örömmel az édesanya.

A sztár közösségi oldalán is megosztotta az örömteli hírt, sőt, egy ultrahang felvételen is megmutatta a picit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.