Az énekes szerette volna emlékezetessé tenni monacói kiruccanásuk, ezért feleségével együtt betértek egy elegáns étterembe. Csalódniuk kellett, életük egyik legrosszabb – és legdrágább – élménye volt az éttermi kitérő.

Bár hónapok óta a fogyókúra és az életmódváltás körül forog az Emilio família élete, a család nem hagyott fel a főzéssel, hiszen a nézőket rendszeresen megörvendeztetik egy-egy fogás receptjével. Mindeközben szívesen nosztalgiáznak ők maguk is, hiszen ha már nem ehetnek a bűnös fogásokból, legalább beszélnek azokról.

EmilioForrás: --

Van egy étel, ami ha eszembe jut az egész gyerekkorom a „nyakamba szakad". Előttem van, ahogy 6 évesen nagymamám ölében ülök és katonázza nekem a zsíros kenyeret, amihez csemege uborkát ad. Könnybe lábad a szemem, ha csak erre gondolok, nekem ez jelenti a gyerekkort. A békebeli, ropogós héjú kenyérrel, a maga egyszerűségében, egy csoda volt. Számomra a mai napig ez az egyik legfinomabb étel, pedig a fellépéseknek köszönhetően bejártam már a világot és végigehettem számos nemzet konyháját. Szeretem a különleges ételeket, de a „megszokott", tiszta ízeket szintúgy

– mondta Emilio, aki valóban számos gasztronómiai élménnyel gazdagodott az elmúlt évtizedekben. Azonban hiába fordult meg – többek között – Monaco egyik fényűző éttermében is, számára nagy csalódás volt az ott elfogyasztott étel.

Tinával betértünk egy puccos étterembe, a fél gázsim ráment, ráadásul amit ettünk, borzalmas volt! A pizza tésztája szörnyű volt, négy szelet szalámi kornyadozott rajta. Tina egy tengeri kütyüs ételt választott, élete egyik legrosszabbja volt! Utána továbbutaztunk, a francia határnál betértünk egy kb. 10 nm-es kis étterembe kajálni. Olyat ettünk, életünk kajálása volt, terülj-terülj asztalkám, olyan ízek, majdnem a mentő vitt tovább minket, mert megmozdulni is alig tudtunk, olyan dudára ettük magunkat!

– mondta a SlágerTV-n látható Drága családomban Emilio.