Különleges betegsége miatt mellkasán kívül dobog a szíve a 11 éves lánynak - Fotó

Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @legendari_love/Mediadrumworld.Com / @Legendari_ -
mell orosz kislány szívdobogás mellkas szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Cantrell-pentalógiával született kislányt elmondása szerint semmiben sem akadályozza ez a nem mindennapi betegség - írta a Mirror.

Egymillió emberből mindössze csak egyetlen egy születik Cantrell-pentalógiával, vagyis egy olyan rendkívül ritka szindrómával, amikor a szív nem a mellkasüregben, hanem azon kívül helyezkedik el.

A Floridában élő 11 éves Virsaviya Borun-Goncharova is, ezzel a nem mindennapi betegséggel küzd, bár azt állítja, hogy semmiről sem kell lemondani testén kívül dobogó szíve miatt.

Virsaviya Borun-Goncharova Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @legendari_love/Mediadrumworld.Com / @Legendari_

A Cantrell-pentalógia kór a legtöbb esetben csak akkor alakul ki, amikor a terhesség alatt nem megfelelően fejlődnek a bordák és a hasfal. Sajnos az ilyen rendellenességgel született babák az esetek túlnyomó részében rövid idővel a szülés után meghalnak. A floridai lány élete így ez igazi csoda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.