Rubint Réka édesanyja is elkapta a koronavírust: "Kétséges volt, hogy valaha még átölelhetem"

Rubint Réka 2020 édesanyja koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka még édesapja halálát is képtelen volt felfogni, éppen ezért nagyon megijedt, amikor kiderült, hogy édesanyja elkapta a koronavírust és kétoldali tüdőgyulladás miatt kórházba kell szállítani. 

Rubint Réka édesanyja, Zsuzsa a tavalyi évben 71 évesen elkapta a koronavírust. A családja nagyon megijedt, amikor a koronavírus szövődményével, kétoldali tüdőgyulladással került kórházba.

"Végig arra gondoltam, hogy az édesanyám rendkívül erős nő, aki mindig, minden akadályt leküzdött. Abban a tíz napban, míg kórházban feküdt, minden energiámat rá összpontosítottam.

Kritikus volt az állapota, kétséges volt, hogy valaha még átölelhetem"

- mesélte a Blikknek Réka.

Rubint Réka nemrégiben veszítette el szeretett édesapját, akinek halálát a mai napig képtelen feldolgozni Forrás: Rubint Réka/Instagram

A háromgyermekes édesanya hitt abban, hogy édesanyja meggyógyul és hamarosan hazaviheti a kórházból.

"Szívszorító átélni, hogy az az ember, aki a támaszod volt egész életedben, ilyen elesetté válik.

Édesanyám nem attól félt, hogy meghal, hanem hogy karácsonyra nem tud hazajönni, a családdal lenni. Ekkor tudtam, hogy küzdeni fog, nem adja fel!

Amennyire lehetőségem volt, biztattam, megígértem, hogy én fogom hazavinni. Onnantól minden napra kitűztünk egy célt. Arra kértem, hogy a legfegyelmezettebben tartson be mindent, amit kérnek tőle: egyen, igyon, hogy minél előbb megerősödjön" - vallotta be Réka.

Végül valóra vált Rékáék álma és Zsuzsa egy nappal karácsony előtt hazamehetett és a szerettei körében tölthette az ünnepeket.

"Édesanyám szerencsére napról-napra erősebb. A család szeretete, gondoskodása rengeteg erőt ad neki. A felépülés a COVID-ból ebben a korban nem megy gyorsan, de mint mindig, most is kitűztük az apró célokat.

Azt, hogy együtt megyünk majd ki apukám sírjához a temetőbe, hogy a következő belföldi Alakreform táborba jön velem" - mesélte büszkén a fitneszguru.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.