Bodrogi Gyula ezért nem akart beszédet mondani Sas József temetésén

Forrás: MTI/Rosta Tibor -
temetés Sas József Bodrogi Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noha hosszú ideje ki sem mozdul otthonról a koronavírus miatt Bodrogi Gyula, de barátja, Sas József temetésére el szeretett volna menni. Beszédet azonban képtelen lenne mondani, ahhoz túlságosan megviselte a humorista halála.

Bodrogi Gyula a koronavírus-járvány ellenére is mindenképp szeretett volna ott lenni Sas József temetésén. Mivel csak 50 fő vehet részt a szertartáson, a család úgy döntött, regisztrációhoz köti a megjelenést.

„Gyűlölöm a temetéseket, de mindenképpen el szerettem volna menni, ez nem is volt kérdés. Jóska nagyon fog hiányozni a mi kis palettánkról. Amikor meghallottam, hogy regisztrálni kell, azonnal felvettem a családdal a kapcsolatot, és jeleztem, hogy ott szeretnék lenni" – mondta Bodrogi Gyula a Borsnak, majd hozzátette, beszédet képtelen lenne mondani.

Bodrogi Gyula nem tudott volna megszólalni Sas József temetésén Forrás: MTI/Rosta Tibor

„Szó sem lehet róla, hogy beszédet mondjak! Sokkal jobban szerettem annál, minthogy meg tudjak szólalni a sírhelye fölött" – folytatta a színész, aki úgy döntött, inkább csendben meghúzza magát a háttérben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.