VV Dani rendkívüli hírt kap otthonról - ilyen még nem volt az idei széria

valóvilág ValóVilág 10 otthon VV Dani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször írtunk már a Való Világ 10 szereplőiről, és arról, mi történik a villában, de most olyan esemény történt, amire a legújabb szériában még nem volt példa.

A pénteki adás végén Puskás Peti bejelentette, hogy szombaton lesz a Kiválasztás, majd következett az esti adás előzetese. A kicsivel több mint negyven másodperces videóban Bálint arról beszél, hogy nagyon szoros Párbaj lenne Dani és Moh között, de szerinte Moh győzedelmeskedne, majd a hamis hangszerbemutató után komolyra fordul a szó, és Danit láthatjuk, aki a Nagy Testvér levelét olvassa.

"Mint azt ti is tudjátok, ha bármilyen rendkívüli esemény történik valamely játékos családján belül, akkor a Nagy Testvér tájékoztat titeket. Ilyenre még nem volt példa a VV10-ben, de most eljött az alkalom. Dani a levél felolvasása után fáradj a riportszobába, a többi villalakó maradjon a villán belül"

-hangzik el, majd Danit láthatjuk, amint azt várja, valaki szóljon bele a telefonba.

Ilyen még nem volt a VV10-ben. Forrás: RTLII

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.