Hujber Ferenc nagy titokban tartja a magánéletét, de egy-két dolgot mégis elárult: új felesége van, és született tőle egy gyermeke is. 

Hujber Ferenc évekkel ezelőtt döntött úgy, hogy elköltözik Magyarországról. Azóta nem lehetett sokat tudni a színészről, olykor-olykor felröppent egy hír arról, hogy mivel keresi a kenyerét külföldön. Pizzafutár és hangtechnikus is volt. Kivonult a médiából, majd mindenki legnagyobb meglepetésére hazatért, hogy részt vegyen egy főzős műsorban. Ekkor szólta el először magát, így derült ki, hogy van felesége.

Hujber Ferinek új felesége van, akitől született egy gyermeke isForrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Most, hogy volt párja újra megházasodott, Hujber Ferencet is megkérdezték arról, mit szól egykori párja életének alakulásához. A Bors kérdésére azt válaszolta, ő kiszállt a médiából, s jó ideje csendes és nyugodt életet él feleségével, s immáron egy hónapos kisfiával.

Úgy tudni, Hujber Ferenc és volt párja jó kapcsolatban vannak egymással, a színész pedig online tartja a kapcsolatot közös gyermekeikkel, és természetesen hazautazik hozzájuk, amikor csak teheti.