Ezért nem láthatja még senki a Michael Schumacherről készült szívszorító filmet

film Forma-1 Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre kész van a várva várt film Michael Schumacher életéről. Csakhogy egyelőre nem tudják, mikor lesz a bemutató a koronavírus járvány miatt. Már másodszor tolják el.

Dokumentfilm készült a hétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta életéről, amelyben magánfelvételek is láthatóak lesznek, amelyeket a család bocsájtott rendelkezésre. Megszólal benne többek között Schumi felesége, Corinna, édesapja, Rolf és két gyereke is.
Sajnos azonban senki sem láthatja a filmet egy darabig.

„A koronavírus-járvány nagyon megnehezítette a helyzetet. Egyelőre nem tudunk határidőt mondani, a rajongók türelmét kérjük" – mondta Vanessa Nöcker rendező-producer.

Egyelőre senki sem láthatja a Michael Schumacher életéről szóló filmet. Forrás: Getty Images/Clive Mason

Eredetileg 2019 decemberére tervezték a bemutatót, ám csak mostanra lett olyan az alkotás, hogy arra Schumacher családja is rábólintson.

„A film Michael egyedülálló karrierjét mutatja be, de egyben számos nézőpontból ismerhetjük meg ezt sokrétű embert. Az ellentmondást nem tűrő Forma-1-pilótát, a kitartó sportolót, az egyedülálló technikai érzékkel rendelkező kitűnő szerelőt, a megbízható csapatembert és a szerető családapát" – mondta Schumi egykori sajtófőnöke, Sabine Kehm a Berliner Kuriernek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.