Borsos áron keresi új otthonát Vajna Timi Amerikában

Vajna Timi Amerika méregdrága álomotthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan elképzelni sem tudják, hogy milyen életet él Vajna Timi Amerikában. Egy közeli ismerős azonban elmesélte, hogy az özvegy olyan álomotthon után kutat a tengerentúlon, amelynek értéke messze meghaladja azt, amiben Andyvel éltek.

Bár úgy tűnik, hogy Andy Vajna özvegyének, Vajna Timinek gondtalan hétköznapjai vannak, valójában nehéz időszakon van túl.

"Sokáig depressziós volt Andy halálát követően, de ráébredt, hogy egy élete van, muszáj továbblépnie. Próbálja jól érezni magát, és élvezni az életet, ezért is utazgat folyamatosan. Hawaii igazi fellélegzés volt számára, az éttermek és a szállodák nyitva voltak, végre nem kellett a vírustól tartania, és maszkot hordania" - mesélte a Story magazinnak egy közeli ismerőse.

Jelenleg pedig Timi álomotthonát keresi a tengerentúlon, amelyek közül a legtöbb jóval drágább, mint amiben Andyvel éltek.

"Az egyik legközelebbi bizalmasa Novák Heni, aki ingatlanosként dolgozik. Ő keres neki házat, de egyelőre nem találtak megfelelt.

Timi elvárásai magasak, fontos számára, hogy olyan legyen, ahol az egész családja elfér, beleértve a kutyáját, akit szeretne már kiutaztatni Amerikába. Tudomásom szerint drágább házakat nézeget, mint amilyenben Andyvel éltek"

- magyarázta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.