Weszely Ernő a Centrál Színház állandó zenésze, ám jó ideje nincs bevétele 45 ezer forintos nyugdíján kívül. Így komoly anyagi gondokkal küzd, ezért ismerősei segítségét kéri.

A Centrál Színház Delila című darabjában rendszeresen zenél a látássérült harmonikaművész. Weszely Ernőnek egy ideje már nincs bevétele a járványügyi korlátozásoknak miatt, ezért anyagi helyzete most kritikusra fordult.

„Kedves Ismerőseim és Barátaim.Az van, mint sok más emberrel, hogy nem lehet munkát vállalni. Színházzal van szerződésem, mint muzsikus. A jövedelmem nem teszi lehetővé, hogy abból lakbért fizessek.Lényeg, nagyon szeretek itt lakni. De most nincs jövedelmem elegendő. Az a helyzet, hogy 400 ember 500 forintja segítene rajtam. Tudom, hogy nem egyszerű az élet mostanában. Nem megy jól senkinek. De csak 8 napom van, utána nehezebb lesz. Elnézést kérek, de így jártam, és remélem, hogy soha többé nem kell ilyesmihez folyamodnom. Még egyszer köszönöm" – írta a művész, aki Óbudán él egy önkormányzati lakásban, ám ha nem fizeti időben a lakbért, azzal szerződést szeg, és elveszíti a kedvezményét, így az önkormányzat kénytelen árat emelni – írta a Blikk.

Weszely Ernőnek egy ideje már nincs bevétele a járványügyi korlátozásoknak miatt, ezért anyagi helyzete most kritikusra fordultForrás: Youtube

Weszely Ernőnek mindössze 45 ezer forint a nyugdíja, amiből nem tudja kifizetni a lakbért. Ezért kérte az emberek segítségét.