Nagy bajban van a neves, látássérült magyar művész, az emberek segítségét kéri

Forrás: Youtube -
művész Weszely Ernő koronavírus segítség anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weszely Ernő a Centrál Színház állandó zenésze, ám jó ideje nincs bevétele 45 ezer forintos nyugdíján kívül. Így komoly anyagi gondokkal küzd, ezért ismerősei segítségét kéri.

A Centrál Színház Delila című darabjában rendszeresen zenél a látássérült harmonikaművész. Weszely Ernőnek egy ideje már nincs bevétele a járványügyi korlátozásoknak miatt, ezért anyagi helyzete most kritikusra fordult.

„Kedves Ismerőseim és Barátaim.Az van, mint sok más emberrel, hogy nem lehet munkát vállalni. Színházzal van szerződésem, mint muzsikus. A jövedelmem nem teszi lehetővé, hogy abból lakbért fizessek.Lényeg, nagyon szeretek itt lakni. De most nincs jövedelmem elegendő. Az a helyzet, hogy 400 ember 500 forintja segítene rajtam. Tudom, hogy nem egyszerű az élet mostanában. Nem megy jól senkinek. De csak 8 napom van, utána nehezebb lesz. Elnézést kérek, de így jártam, és remélem, hogy soha többé nem kell ilyesmihez folyamodnom. Még egyszer köszönöm" – írta a művész, aki Óbudán él egy önkormányzati lakásban, ám ha nem fizeti időben a lakbért, azzal szerződést szeg, és elveszíti a kedvezményét, így az önkormányzat kénytelen árat emelni – írta a Blikk.

Weszely Ernőnek egy ideje már nincs bevétele a járványügyi korlátozásoknak miatt, ezért anyagi helyzete most kritikusra fordult Forrás: Youtube

Weszely Ernőnek mindössze 45 ezer forint a nyugdíja, amiből nem tudja kifizetni a lakbért. Ezért kérte az emberek segítségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.