Pintér Ada élőben mutatta meg növekvő pocakját: Videó

terhesség Mokka videó Pintér Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Ada a TV2 Mokka vendégeként mesélt a várandósságáról, illetve megmutatta növekvő pocakját is. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Ada első várandóssága során terhességi toxinémia lépett fel, emiatt pedig végtelenül kockázatos volt bevállalni újra az áldott állapotot. Egy interjúban nyáron elmondta, nem túlzás kijelenteni, hogy akár bele is halhat. Éppen emiatt a férjével való közös gyermekvállalás előtt alapos kivizsgáláson esett át, és szerencsére felkészülten futott neki a baba projektnek.

Azóta már közelebb vannak a terhesség végéhez, mint az elejéhez, Ada pedig boldogan mutatta meg növekvő pocakját a TV2 Mokka nézőinek.

"Ez az az időszak, amikor nyugodt minden, nincsenek rosszullétek, még ugye nem terhes, hogy az embernek nagyon nagy a pocakja, nincs útban, úgyhogy most ez a kényelmes időszak" - mondta Ada, aki azt is elárulta, hogy a terhességi mérgezés ez egy olyan betegség, aminek nem igazán tudják az okát, viszont például az ikerterhesség növeli a kialakulás esélyét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.