A brazil lány, Kawana egy nagyon ritka genetikai betegséggel jött 22 évvel ezelőtt a világra. A Barber Say szindróma miatt születésekor nem volt szemhéja, nagyon vékony a bőre, hatalmas szája van és az ínye folyamatosan növekszik.

A 22 éves Kawana Barber Say szindrómával jött a világra, ami egy nagyon ritka genetikai betegség, aminek következetében egyáltalán nem átlagos külsővel rendelkezik. Születésekor nem volt szemhéja, ami miatt kiskorában több, mint húsz műtéten esett át. A bőre hajszálvékony, hatalmas ajkai vannak és az ínye folyamatosan növekszik.

A Truly kisfilmjében Kawana arról is mesél, hogy ijesztő külseje miatt sokszor sikítva menekültek el előle, valamint miután megérintették, azonnal kezet mostak, nehogy elkapjanak tőle valamit.

Bár gyermekkorában nagyon megviselte a sok támadás, amit a külseje miatt kapott, mostanra már erős felnőtt vált belőle. TikTok csatornát is létrehozott, ahol több,mint 210 ezer követővel büszkélkedhet.

A történelem során eddig csupán harminc embert diagnosztizáltak ezzel a rendellenességgel, őket farkasembereknek vagy szörnyszülötteknek hívták - írja a nuus.