Szörnyű! Sikítva menekülnek a ritka genetikai betegségben szenvedő 22 éves lánytól

Forrás: Shutterstock -
videó ritka betegség genetikai betegség Barber Say szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brazil lány, Kawana egy nagyon ritka genetikai betegséggel jött 22 évvel ezelőtt a világra. A Barber Say szindróma miatt születésekor nem volt szemhéja, nagyon vékony a bőre, hatalmas szája van és az ínye folyamatosan növekszik.

A 22 éves Kawana Barber Say szindrómával jött a világra, ami egy nagyon ritka genetikai betegség, aminek következetében egyáltalán nem átlagos külsővel rendelkezik.

Születésekor nem volt szemhéja, ami miatt kiskorában több, mint húsz műtéten esett át. A bőre hajszálvékony, hatalmas ajkai vannak és az ínye folyamatosan növekszik.

A Truly kisfilmjében Kawana arról is mesél, hogy

ijesztő külseje miatt sokszor sikítva menekültek el előle, valamint miután megérintették, azonnal kezet mostak, nehogy elkapjanak tőle valamit.

Bár gyermekkorában nagyon megviselte a sok támadás, amit a külseje miatt kapott, mostanra már erős felnőtt vált belőle. TikTok csatornát is létrehozott, ahol több,mint 210 ezer követővel büszkélkedhet.

A történelem során eddig csupán harminc embert diagnosztizáltak ezzel a rendellenességgel, őket farkasembereknek vagy szörnyszülötteknek hívták - írja a nuus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.