Elképesztő: Ekkora bulival ünnepelte a születésnapját Marcellina

Forrás: Marcellina/Instagram -
buli szaxofon Marcellina ünneplés énekesnő Marcellina rajongói Club születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szaxofnos-énekesnő, Marcellina elsírta magát, annyira meghatódott saját születésnapján.

Élete egyik legboldogabb születésnapján van túl Marcellina. Olyan meglepetésben volt része,amiben eddig még soha! Ugyanis a Marcellina rajongói Club tagjai sem felejtették el, hogy az énekesnő február 1-jén ünnepli születésnapját. Ezért már egy nappal korábban, vasárnap egy elképesztő partival lepték meg, természetesen a járványhelyzet miatti szabályok maximális betartásával!

Marcellina Forrás: Marcellina/Instagram

„Egyszerűen leírhatatlan, ami velem történt! Csak egy cím volt a zsebemben, mint kiderült, az egyik rajongómnak ott van a lakása az újpesti lakótelepen. Nem sejtettem, mi vár rám, így amikor megláttam, hogy a ház kívülről fel van díszítve luftballonokkal, Marcellina plakátokkal, szülinapi feliratokkal, tényleg nem jutottam szóhoz. Szerencsére magammal vittem a hordozható sound-boxomat, és ott a téren rögtön a kedvenc dalokkal viszonoztam kedvességüket. Persze a hangulat fokozódott és mások is csatlakoztak, hihetetlen energiák szabadultak fel. Többen is megálltak, ott maradtak velünk, a tér körül lakók kihajoltak az ablakból.

Együtt daloltunk, táncoltunk, kinyíltunk, szerettük egymást, élveztük a napfényt és a felszabadult boldogsághormonokat"

– mondta a Ripost-nak Marcellina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.