Meglepő dologra derült fény nemrég Jennifer Annitson és Brad Pitt kapcsolatáról. Mint kiderült, a színésznő nem adta könnyen magát a sármos színésznek, akinek hónapokat kellett várnia az első együttlétre. 

Jennifer Aniston és Brad Pitt igazi álompárnak számítottak Hollywoodban, nagyon sok embert ledöbentett, amikor 2005-ben eldöntötték, hogy elválnak és külön folytatják tovább.

A két tehetséges színész 1998-ban ismerkedett meg egymással, a szerelem pedig akkora volt, hogy az első találkozás után öt hónappal Pitt meg is kérte Aniston kezét.

Forrás: OK! Magazine

Amiről azonban eddig senki sem tudott, hogy a színész úgy kérte meg szíve választottja kezét, hogy még nem tudta, hogyan fognak  működni a hálószobában, sőt, utána még hónapokig csak ábrándozott róla, ugyanis Jennifer kilenc hónap után adta be először a derekát és feküdt le a szívtipróval - írja a Daily Star

A pár végül öt évig élt boldog házasságban, Pitt döntött a válás mellett, miután a Mr. és Mrs. Smith forgatásán beleszeretett Angelina Jolie-ba. Végül 2019-ben ők is szakítottak.