Tovább gyűrűzik a botrány Tóth Gabi és Tóth Andi között: visszaválaszolt az énekesnő

Forrás: Tóth Andi/Instagram -
Tóth Gabi vita botrány Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi és Tóth Andi között a napokban robbant ki vita a nyilvánosság előtt. Gabi videóban mondta el a véléményét a fiatal énekesnőről és viselkedéséről, Tóth Andi erre reagált. 

Tóth Gabi és Tóth Andi között a nyilvánosság előtt alakult ki nézeteltérés. Az egész azzal kezdődött, hogy Tóth Andi közzétett egy képernyőfotót egy zárt Facebook-csoportról, melynek Gabi is tagja. A felvételen az látható, hogy a csoportban Gabi megosztotta Tóth Andi egyik fotóját.

"Csak azt találom szomorúnak, hogy létezik egy ilyen facebook csoport, ahol hazánk ismert előadói gúnyolják és bántják szakmabeli kollégáikat" - írta a többi között Andi a fotó mellé. Gabi természetesen nem hagyta szó nélkül a dolgot, egy posztban és egy videóban reagált.

Tóth Andi/Instagram Forrás: Tóth Andi/Instagram

Nem alpári stílusban kritizáltam, nem a tehetségét vontam kétségbe, hanem hangot adtam a véleményemnek, miszerint egy közszereplő nem ilyen üzeneteket kellene, hogy közvetítsen,

Természetesen Tóth Andi is válaszolt Gabinak.

Nyugodtan szidjon csak Gabi, én ennél okosabb vagyok, és nem mondok semmi rosszat róla, mert ő ezen csak tovább lovagol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.