Kiderült: Ez áll Mádai Vivien válásának hátterében, már külön is költöztek

feleség párkapcsolat válás szerelem férj szakítás Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét év után válik gyermeke édesapjától Mádai Vivi. A szép tévés 2012-ben mindössze nyolc hónap után vált el az első férjétől, és sajnos második házassága sem tartott örökké. 

A hírek szerint Mádai házassága régóta boldogtalan volt, fogorvos párjával, dr. Szabó Zoltánnal jó ideje eltávolodtak egymástól. Hiába szerették volna nem tudták megmenteni a kapcsolatukat.

Mádai Vivien Forrás: Markovics Gábor/ Ripost

"A nehezén már túl vannak, mivel nem új keletű probléma vezetett a válás bejelentéséig. A házasságukban már korábban jelentkeztek a nehézségek, többször próbálták menteni a kapcsolatukat, de a hosszú hónapok alatt egyre távolabb kerültek, a megoldástól. Már szét is költöztek, viszont mindez békésen zajlott, mindketten arra törekednek, hogy a közös gyermekük ebből minél kevesebbet érzékeljen. Mindig sokat foglalkoztak Zénóval külön-külön, de együtt is"

– árulta el egy, a neve elhallgatását kérő ismerős a Blikknek. Egy másik közeli ismerős szerint pedig ez lehetett a válás oka.

"Zoli egy megfontolt és határozott férfi, akinek egy családbarát, civil foglalkozása van. Fogorvosként reggeltől délutánig dolgozik. Vivien viszont egyre foglalkoztatottabb a médiában, sok munkát elvállal, ami átformálhatja az ember egóját. Az idő múltával egyre nehezebben igazítottak egymáshoz a férjével"

– nyilatkozta a Blikknek a pár egy másik közeli ismerőse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.