Hét év után válik gyermeke édesapjától Mádai Vivi. A szép tévés 2012-ben mindössze nyolc hónap után vált el az első férjétől, és sajnos második házassága sem tartott örökké. 

A hírek szerint Mádai házassága régóta boldogtalan volt, fogorvos párjával, dr. Szabó Zoltánnal jó ideje eltávolodtak egymástól. Hiába szerették volna nem tudták megmenteni a kapcsolatukat. 

Mádai VivienForrás: Markovics Gábor/ Ripost

"A nehezén már túl vannak, mivel nem új keletű probléma vezetett a válás bejelentéséig. A házasságukban már korábban jelentkeztek a nehézségek, többször próbálták menteni a kapcsolatukat, de a hosszú hónapok alatt egyre távolabb kerültek, a megoldástól. Már szét is költöztek, viszont mindez békésen zajlott, mindketten arra törekednek, hogy a közös gyermekük ebből minél kevesebbet érzékeljen. Mindig sokat foglalkoztak Zénóval külön-külön, de együtt is"

– árulta el egy, a neve elhallgatását kérő ismerős a Blikknek. Egy másik közeli ismerős szerint pedig ez lehetett a válás oka. 

"Zoli egy megfontolt és határozott férfi, akinek egy családbarát, civil foglalkozása van. Fogorvosként reggeltől délutánig dolgozik. Vivien viszont egyre foglalkoztatottabb a médiában, sok munkát elvállal, ami átformálhatja az ember egóját. Az idő múltával egyre nehezebben igazítottak egymáshoz a férjével"

– nyilatkozta a Blikknek a pár egy másik közeli ismerőse.