Szigorú szabályok: tilos lesz a szex is az olimpián

Forrás: unsplash.com -
szex olimpia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már most próbálják kitalálni, milyen szabályok mellett lehetne megtartani a tokiói olimpiát, ha egyáltalán meg lesz tartva. Ebben az esetben úgy tűnik, még a szex is szigorúan tilos lesz.

Amennyiben megtartják idén nyáron a tokiói olimpiát, nagyon szigorú szabályokat kell betartani a járvány miatt.

A szervezők már kiadtak egy szabályzatot, ami egyelőre csak a sportági szövetségek képviselőit és a technikai tisztviselőket érintik, de valószínűleg a sportolókra is hasonló korlátozások vonatkoznak majd. Ennek értelmében tilos az ölelkezés, kézfogás, bármilyen érintkezés, így vélhetőleg a szex is!
Ezen kívül tilos a vendéglátóipari egységek, turistaközpontok látogatása, és a tömegközlekedés használata. Sőt a hangos éneklés, kiabálás is a verseny alatt.

Szigorú szabályok mellett rendezhetik csak meg a tokiói olimpiát. Forrás: unsplash.com

A vb-bronzérmes és Eb-ezüstérmes gátfutó, Baji Balázs, aki a harmadik olimpiájára készül úgy gondolja, most a legfontosabb a biztonság, ezért minden szabályt be kell tartani.

„A jelenlegi helyzetben el kell fogadni ezeket a fajta korlátozásokat, annak érdekében, hogy lehessen egyáltalán olimpiát rendezni. Biztosan nagyon más lesz, mint az eddigiek, de bízom benne, hogy a sportteljesítményt ez nem befolyásolja" – mondta a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.