Újabb bonyolult fordulatot vett Marilyn Manson zaklatási ügye, megszólalt a volt feleség

Forrás: AFP/Sputnik/Vladimir Astapkovich -
Marilyn Manson Dita Von Teese zenész zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marylin Mansont szexuális zaklatással és lelki bántalmazással vádolták a közelmúltban. Most újabb fodulatot vett az ügy. 

A zaklatási botrány kitörése óta most először szólalt meg Manson egykori felesége, Dita von Teese, aki hét évig volt együtt a férfivel, ebből egy évet házasságban töltöttek.

Marilyn Manson Forrás: AFP/Sputnik/Vladimir Astapkovich

"Szeretném, ha tudnátok, hogy a nyilvánosságra hozott dolgok nem egyeznek azzal, ami jelen volt a mi 7 éves kapcsolatunkban. Ha így lett volna, nem mentem volna hozzá 2005 decemberében. 12 hónappal később elhagytam, aminek az oka a hűtlenség és kábítószerrel való visszaélés volt"

- írta oldalán Von Teese.

Majd azt is hozzátette, hogy a bántalmazás semmilyen formája nem tolerálható egy kapcsolatban, így arra kérte az érintetteket, tegyék meg az ilyen esetekben a szükséges lépéseket. Posztja végén leszögezte, ez volt az első és utolsó véleménynyilvánítása az ügyben, többet erről nem kíván nyilatkozni - írta a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.