Megindító pillanatoknak lehettek szemtanúi a reggeli beszélgetős műsor nézői: Keleti Andrea élő adásban sírta el magát.

Pénteken Keleti Andrea is az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorának vendége volt. Bár a beszélgetés arról szólt, hogyan lehet javítani a hangulatunkat tánccal, a beszélgetés egy pontján Andiból is előtörtek az érzelmek. Könnyek között osztotta meg a nézőkkel, milyen nehéz helyzetbe kerültek.

Én azt hiszem, hogy mióta ez a vírus miatti válság elkezdődött, nekem ez a legnehezebb hetem. Hétfőn elbocsátottam az utolsó alkalmazottunkat, egy nénit, recepciós nénit. 14 éve dolgozik nálunk" - sírta el magát Andrea, aki reménykedik abban, hogy hamarosan újranyithatnak.

"Én azt hiszem, hogy most már a legtöbb sportegyesület, fitnesz, táncklub gyakorlatilag kivérzett. És őszintén szólva engem nagyon bosszant, mikor azt mondja egy sajtótájékoztatón valaki, hogy legyünk még türelemmel. Mert ez nem a türelemről szól. Az, hogy egy 60 éves recepciós néni elvállalja, hogy gyakorlatilag április óta csak 4 órában van, és majd kevesebbet eszik, csak, hogy mehessen tovább, az, hogy mi is elvállaljuk, ha ennyire is, csak finanszírozzuk, csak hogy ne menjen el, és hogy legyen tovább... és akkor nem tudod, hogy lesz-e..." - mondta Andrea, aki a kilátástalanságot, és a megszorítások emberi részét bírja a legnehezebben.

Forrás: --