Kim Kardashiant hazugsággal vádolják rajongói

North West kim kardashian Kardashian család celeb hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian Instagram sztorijában osztott meg egy gyönyörű képet, melyet állítása szerint 7 éves lánya, North West festett. A követői szerint azonban a szupersztár valótlant állít és különböző kommentekkel gúnyolták ki a celebmamit.

A valóságsztár egy részletgazdag havas hegyi tájat osztott meg Instagram-történetében, amelyhez a következő kommentet írta: „Az én kis művészem North"- írja az UNILAD.

A poszt valósággal felrobbantotta az Internetet, a rajongók rögtön kétségbe vonták a világsztár állítását.

"Dolgoznom kellene, de nem tudok napirendre térni afelett, hogy North West hogyan -nem - festette ezt." - írja az egyik kommentelő Twitter oldalán.

Egy másik követő ezt írja: "Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy Kardashiék egy véletlenszerű Insta-történetben tárják lányuk fantasztikus művészi tehetségét a világ elé." Persze olyan is akadt, aki arról twittelt, miért is ne festhetett volna ilyen képet a kis North?

Lássuk be, nagy az esélye, hogy a rajongóknak igazuk van: Kim csak unatkozott és trollkodott egyet Insta-oldalán. A világsztárnak amúgy sincs most könnyű időszaka. Nemrég derült ki, mi adhatta a végső löketet ahhoz, hogy elváljon gyermekei apjától, a szintén világhírű Kanye West-től.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.