Ez adhatta meg a végső löketet Kim Kardashiannak, hogy elhagyja Kanye Westet

Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa -
Kanye West válás kim kardashian szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehetett könnyű dolga Kim Kardashiannak Kanye West mellett, a rapper ugyanis úgy tudni, bipoláris személyiségzavarral küzd. Ám most egy bennfentes elárulta, mi az, ami végleg betett a nőnek.

Kim Kardashian és Kanye West 2014-ben házasodtak össze, azóta négy gyerekük született. Ezért sem sietett beadnia válást a modell, ismerősei szerint ugyanis aggódik a két lányuk és két fiúk miatt.

Kimnek viszont már jó ideje elege volt férje őrült viselkedéséből. A rappert ugyanis bipoláris személyiségzavarral diagnosztizálták pár éve. Ám Kanye azt mondta később, ez téves, valójában csak kóros alváshiánnyal küzdött.

Kanye West és Kim Kardashian útjai elváltak. Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa

Felesége mindenesetre úgy döntött, nem hajlandó tovább küszködni vele, ezentúl csakis gyerekeire és magára szeretne koncentrálni – írta a Daily Mail.

Egy ismerőse szerint a végső löketet ehhez az adta meg, hogy a férfi indult az elnökválasztáson.
„Az hatalmas pusztítást végzett a kapcsolatukban. Kim tudta, milyen problémái vannak Kanye-nek, és próbált segíteni rajta de egy idő után rájött, hogy nem lehet" – árulta el a bennfentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.