Lombikon és örökbefogadáson is gondolkozik Berki Mazsi

baba családalapítás Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi élete férje, Berki Krisztián oldalán lett teljes, azonban úgy érzi, hogy egy közös baba még hiányzik a földöntúli boldogságukhoz.

Berki Krisztián és felesége, Mazsi már többször kijelentették, hogy szeretnék, ha bővülne a család, egyelőre még várnak a pici érkezésére. Nemrég második nászútjukról hazaérkezve bíztak benne, hogy már hárman jönnek haza, de sajnos nem így történt.

"Tavaly a Covid miatt a mostohaanyukám, aki szülésznő, azt javasolta, várjunk egy kicsit a babavállalással, most azonban már zöld utat adtunk a bébinek"

- mesélte a Blikknek Mazsi.

Berki Mazsi nagyon szeretne már édesanya lenni Forrás: instagram.com/berkikrisztian/

Mazsi nagyon odafigyel magára, igyekszik kerülni a stresszt a mindennapokban.

"Mindketten kivizsgáltattuk magunkat, mindent megteszünk, amit az orvos javasolt, többek között próbálok stresszmentesen élni.

Most már a baba dönti el, mikor érkezik, de ha még várat magára, akkor sem esünk kétségbe, hiszen nyárig én is be vagyok táblázva, ráadásul Krisztián kislánya, Nati is sokat van velünk, most kezdte az első osztályt, nagyon sokat foglalkozunk vele is. Baráti a viszonyunk, sőt olyan, mintha a saját lányom lenne, mi most így vagyunk egy család.

Azt szeretném, ha megszületik a közös gyerekünk, Nati ne érezzen semmilyen különbséget kettejük között" - magyarázta Berki felesége.

Mazsi azt is elárulta, hogy férjével az lombikon és az örökbefogadáson is gondolkodtak már.

"Krisztiánnal együtt szeretnénk leélni az életünket, ez nem kérdés, és mindenképpen szeretnék közös babát, ha orvosi segítséggel, akkor úgy.

Sőt, arról is beszéltünk, ha később úgy alakul, a saját baba után örökbe is fogadnánk még egy gyereket.

Sok kicsi álmodik saját, boldog családról, mi pedig ezt meg tudnánk adni neki. Ha vége a járványnak, már elhatároztam, hogy ellátogatok néhány nevelőotthonba mesét olvasni a kicsiknek. Voltunk már korábban is, Krisztiánt pedig imádják a gyerekek"- mesélte izgatottan Mazsi.

Renáta tudja, hogy Krisztián nagyszerű apukája lesz a közös gyermeküknek is.

"Krisztián nagyszerű apuka, elolvadok, amikor látom, hogy néznek egymásra Natival és hogy amit ő mond a lányának, az szent és sérthetetlen. Biztos vagyok benne, hogy amikor megszületik majd a közös babánk, neki is ugyanilyen jó édesapja lesz" - mondta örömmel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.