Összefogtak a sztárok, hogy segítsenek Britney Spearsnek megszabadulni az édesapjától

Forrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson -
vagyon sztárok gyámság Britney Spears segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen elveszítette saját élete felett az uralmat a népszerű énekesnő, Britney Spears, mióta apja, James Spears gyámsága alá került. Azonban egyre többen gondolják azt, hogy Britney-nek sokkal jobb lenne az édesapja irányítása nélkül. Több sztár is összefogott, hogy segítse az énekesnőt. 

2007-ben történt idegösszeomlása és Kevin Federline-nel történt válása után került apja gyámsága alá Britney Spears. Bár többször kérelmezte, hogy szeretne újra a saját élete felett uralkodik, a bíróság mindig visszautasította a kérelmét.

Az énekesnő élete egy valóságos börtön, nem rendlekezhet a pénzügyei felett, a zenei karrierjében sem hozhat meg önálló döntéseket és a magánéleti dolgait sem intézheti apja jóváhagyása nélkül.

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin

Spears életéről a New York Times készített dokumentumfilmet, amely által még jobban felerősödött a #FreeBritney mozgalom, ami 2019-ben azután alakult meg, miután az énekesnőt akarata ellenére küldte az édesapja pszichiátriára.

A mozgalomhoz most olyan világsztárok csatlakoztak, mint Sarah Jessica Parker, Miley Cyrus, Bette Midler, Andy Cohen és Hayley Williams. Ők mind amellett kardoskodnak, hogy Britney kiszabaduljon apja fogságából és önállóan szabad életet élhessen - írja a Huffpost.

"Egyetlen előadóművésznek sem lenne szabad elviselnie azt a szó szerinti kínzást, amelyet a média, a társadalom és a nőgyűlölők mérnek rá. Britney szörnyű árat fizetett a karrierért"

- jelentette ki Williams.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.