Kiderült: Ez Rubint Réka és Norbi házasságának a titka

Forrás: TV2 -
Rubint Réka házasság szenvedély párkapcsolat szerelem Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házaspár közel húsz éve él együtt, azóta csak egyre jobba szeretik egymást. 

Tizenkilenc éve él boldog házasságban Schobert Norbi és Rubint Réka, akik most a hot! magazinnak meséltek a kapcsolatukról.

„Számomra az egyik legfontosabb párkapcsolati elem mindig az volt, hogy a nő fel tudjon nézni a férfira. A nő a hajó teste, de a vitorláért a férfi a felelős. Egy kapcsolat ettől tud jól működni"

– vallotta be Réka.

Schobert Norbi és Rubint Réka Forrás: TV2

– vallotta be Norbi, akiről Réka elmondta, húsz év alatt egyszer sem emelte fel hangját, ebből adódóan veszekedni sem lehet vele.

Minden kapcsolat sarkalatos pontja, hogy pontosan mennyi idő juthat a családon túl a párkapcsolatra, és az ezzel kapcsolatos tevékenységek kivitelézésre. A házaspár évek óta figyel rá, hogy elegendő időt fordíthassanak egymásra.

– jelentették ki Réka, majd bátorságra ösztönözte az olvasókat is,

„Mindenkit arra bíztatok, hogy bátran merjen párkapcsolatára is időt szakítani, mert nem attól lesz jó anya, vagy apa, ha napi 24 órában a gyermekét őrzi, és közben megfeledkezik a párjáról."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.