Máris babát vár? Árulkodó fotót osztott meg közösségi oldalán Berki Mazsi

terhesség rajongók találgatás Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban mesélte el Berki Krisztián felesége, Mazsi, hogy részükről bármikor érkezhet a baba. Egy árulkodó fotó alapján a rajongók úgy vélik, hogy már úton is van a pici. 

Mi is beszámoltunk róla, hogy Berki Krisztián és Mazsi már nagyon vágynak közös babára és minden hónapban azért izgulnak, hogy pozitív legyen a terhességi teszt. Saját gyerkőc mellett az örökbefogadás is szóba került.

A sztárpár rajongói körében nagyon hamar elindultak a találgatások és Mazsi egyik fotója miatt sokan úgy gondolják, hogy a feleség már áldott állapotban van.

Mazsi ugyanis feltett egy képet az Instagram-oldalára arról, hogy napok óta krumplifőzeléket eszik rántott párizsival, köretként pedig fetás salátát készít hozzá. Hozzátette, hogy mostanában sokkal fáradékonyabb, ami a furcsa étvágy mellett a várandósság egyik jele is lehet

- írja a Ripost.

"Babát vársz? Nagyon furi, hogy krumplifőzit eszel rántott párizsival és fetasajtos salival. És még fáradékony is vagy. Gratulálok, ha összejött a pici" - olvasható az egyik rajongó kommentje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.