Szakértő válaszol: ezért nem lehet a hálószobában tükör

tükör hálószoba alvás szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan nem is gondolnánk, hogy néhány tárgy és elektronikai eszköz, amivel pusztán fel akartjuk dobni az otthonunkat, hálószobánkat, olykor milyen káros hatással lehet az egészségünkre. 

Nagyon sokan küzdenek alvászavarral, álmatlansággal, amit próbálnak különféle tablettákkal, természetes szerekkel orvosolni. Pedig a legegyszerűbb mód ezek megszüntetésére, ha néhány olyan tárgyat kidobunk a hálószobából, amelyek valójában nincsenek jó hatással az alvási szokásainkra.

Priya Sher szakértő szerint a tükrök kifejezetten rossz energiákat árasztanak a hálószobában, ezért semmiképpen sem szabad őket ott tárolni - írja a The Sun.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

"Mindenképpen kerüljük a tükröket a hálószobában, mert ezek a tárgyak alvás közben aktiválják az energiánkat és emiatt vagyunk képtelenek zavartalanul aludni"

- állítja Sher.

A tükrök mellett az elektronikai eszközök hasonló hatással vannak az emberi szervezte, így például televíziót sem ajánlatos a hálószobában tartani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.