15 év után nemsokára hivatalosan is összeköti az életét Szabó Győző és párja, Rezes Judit

Forrás: Facebook -
házasság Life TV Bréking Rezes Judit Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző színész a Life TV-n futó Bréking című műsorban mesélte el, hogy párjával, Rezes Judittal hamarosan kimondják a boldogító igent. 

A Bréking legújabb adásában a családban felmerülő anyagi és öröklési vitákról is szó esik, amely kapcsán a házasság témája is szóba került a beszélgetés során.

Ennek kapcsán mesélte el Szabó Győző, hogy 15 év után hamarosan egybekelnek szerelmével, Rezes Judittal.

"Ennek nagyon sok oka van, többek között ez is, hogy majd ha velem valami történik, akkor legyen ennek egy hivatalos formája"

- mondta a színész.

Szabó Győző nemsokára oltár elé vezeti szerelmét, Rezes Juditot Forrás: Facebook / Rezes Judit

A házasság után természetesen a házassági szerződés előkerült.

"Én nem vagyok házassági szerződés párti, de a Juditnak a bátyja ügyvéd, aki most valójában ezt szorgalmazza, hogy legyen.

Éppen az öröklési procedúrát megkönnyítve is, hogyha mi házastársak vagyunk a Judittal, akkor minden kicsit egyszerűbb. Ennek van egy 16. oka, ami miatt összeházasodunk, az többek között ez" - magyarázta Győző.

A háromgyermekes édesapa Judittal való hullámvölgyeiről is őszintén vallott a műsorban.

"Mi egy darabot készítettünk erről a rossz időszakunkról, bizony, volt egy óriási hullámvölgy, ahol akár vége is lehetett volna. Alapvetően mégis azt gondolom, hogy a Juditnak köszönhetően, aki úgy döntött, hogy inkább ezt megmenti.

(...) Egy külső segítség, egy coach segítségével rájöttünk arra, hogy a kommunikáció a legfontosabb és nagyon keményen dolgoztunk azon, hogy ez visszajöjjön és képzeld, mindent, ami abban a pillanatban a szívünket-lelkünket nyomja, azonnal megbeszéljük. Nekem halál nyugodt az életem, amióta elmondom, amit gondolok" - fogalmazta meg Győző.

További részletek ma este a LifeTV-n, 22:00-tól a Bréking című műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.