Ez a stílus illik hozzád a csillagjegyed szerint 2. rész

Forrás: Shutterstock -
Skorpió Mérleg csillagjegy oroszlán öltözködés horoszkóp szűz stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A horoszkópod meghatároz téged, akkor is, ha hiszel benne és akkor is, ha nem. Öltözködési stílusodban is nagy szerepet játszik, hogy milyen csillagjegy alatt születtél. Most ezt fogjuk körbejárni.

Összegyűjtöttem a legalapabb stílustanácsokat csillagjegyekre lebontva. Nem kell természetesen mindent megfogadnod, de érdemes elgondolkodnod rajtuk, és átnézned a szekrényedet.

Itt találod a horoszkópos stílus-tippek első részét! Olvasd el!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A tüzes Oroszlán imádja a feltűnést. Szóba sem jöhet, hogy belépve egy szobába, ne minden szempár azonnal őrá szegeződjön. Ezt pedig nem csupán lehengerlő személyiségével éri el, de outfitjével is.

Fontos megjegyezni, hogy az Oroszlánt képtelenség nem észrevenni, egy fehér fürdőköntösben is úgy mozog, mint egy igazi uralkodó. Bár egy ilyen öltözékben ritkán láthatjuk, mivel ő jobban kedveli a vibrálóbb, erősebb színeket.

Imádja a drága, feltűnő, elegáns ruhadarabokat, de az extrémitás sem áll tőle távol, gyakran az aktuális divat előtt jár egy lépéssel.

Színei: vörös, piros, meleg sárga, narancssárga, erőteljes zöld

Az Oroszlán kedveli a vibrálóbb, erősebb színeket és imádja a drága, feltűnő, elegáns ruhadarabokat Forrás: Shutterstock

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A tökéletességre törekvő Szűz, elsősorban kifinomult ízléséről és ennek megfelelően stílusáról ismerhető fel.

A föld jegyében lévő Szűz nem szereti magát felcicomázni, inkább a visszafogott, ám igen stílusos megjelenést képviseli, akár sportolásról, akár munkáról, akár egy baráti összejövetelről legyen szó.

Őt sosem láthatod gyűrött vagy színben, mintában egymáshoz nem illő ruhában. A pöttyös és absztrakt foltos anyagok az igazán neki valók, de a légies virágminta is jól áll neki.

Színei: barna, sötétebb szürke, tengerészkék, zöld, fekete

A föld jegyében lévő Szűz nem szereti magát felcicomázni, inkább a visszafogott, ám igen stílusos megjelenést képviseli Forrás: Shutterstock

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A levegős Mérleg gyakran könnyelmű, sokan hűtlen csillagjegyként is tekintenek rá, mivel gyakran képtelen állást foglalni egyvalami vagy egyvalaki mellett.

Harmóniára való törekvése öltözködésében is megmutatkozik: a színek, a fazonok mindig illenek egymáshoz, a Mérleg egyszerűen képtelen úgy felöltözni, hogy két, egymáshoz nem passzoló ruhadarab legyen rajta.

Ugyanakkor gyakran átesik a ló egyik vagy másik oldalára, ami igen különös öltözékeket jelent. A Mérleg esetében azonban senki sem fogja azt mondani, hogy „ízléstelen", helyette az „újító", „érdekes", „merész" jelzők fognak elhangzani, mivel ő még egy krumpliszsákot és egy tollas kalapot is úgy tud viselni, mint senki más.

Színei: Az összes pasztellszín, fekete, bíborvörös

A Mérleg harmóniára való törekvése öltözködésében is megmutatkozik: a színek, a fazonok mindig illenek egymáshoz Forrás: Shutterstock

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió egy igazi szenvedélytől fűtött jegy, ami élete valamennyi részét átszövi, pedig a vízhez tartozik.

Eleve már a az egész lénye erőteljes, intenzív, és ezt nem is szándékozik egy visszafogott ruha alá rejteni. Imádja az erőt sugárzó öltözékeket, gyakran vesz fel csillogó, fényes anyagból készült darabokat, kiegészítőket.

Erős szexuális töltettel bír, ami miatt kedveli és tudja is viselni a kihívó ruhákat, legyen szó egy sármosan kigombolt ingről vagy egy közvetlenül a fenék alatt véget érő szoknyáról. Ezeket azonban sosem viszi túlzásba, mivel szereti a titokzatos megjelenést.

Színei: Mélyvörös, fekete és barna

A Skorpió imádja az erőt sugárzó öltözékeket, gyakran vesz fel csillogó, fényes anyagból készült darabokat Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.