Ez a stílus illik hozzád a csillagjegyed szerint 1. rész

Forrás: Shutterstock -
ikrek Kos csillagjegy öltözködés horoszkóp magazin bika stílus rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A külsőd igenis hatással van arra, hogy jól érzed-e magad a bőrödben, és arra is, hogy mások mennyire fogadnak el, vesznek komolyan, vagy épp leszel első látásra szimpatikus. Abban, hogy megtaláld a számodra megfelelős stílust, színeket, nagy segítségedre lehet a horoszkópod.

Összegyűjtöttem a legalapabb stílustanácsokat csillagjegyekre lebontva. Nem kell természetesen mindent megfogadnod, de érdemes elgondolkodnod rajtuk, és átnézned a szekrényedet.

Kos (március 20. – április 19.)

A gyakran önfejűnek és vakmerőnek tartott Kos igazi tűzjegy. Fontos számára az önkifejezés, szereti sugározni a benne lüktető magabiztosságot és szenvedélyt.

A Kos csillagjegyű emberek szeretnek csinosan öltözködni, ami távol áll a feszengős eleganciától, inkább a kényelmesebb darabokat kedvelik. Ám igazán elemükben a kifinomultan összeállított, sportos ruhákban érzik magukat.

Kedveli az egyszínű outfiteket, némi csavarral, ami meglep másokat, pezsgővé, intenzívvé teszi az öltözékét. Ez lehet egy merész színválasztású cipő, sapka, de egy táska is. Egyre azonban mindig ügyel; sosem lesz „túl sok".

Színei: fehér és piros

A Kos csillagjegyű emberek szeretnek csinosan öltözködni, de inkább a kényelmesebb darabokat kedvelik Forrás: Shutterstock

Bika (április 20. – május 20.)

A biztonságot és állandóságot kedvelő Bika igen gyakorlatias, jellemző rá a hedonizmus és az érzékiség, mivel uralkodó bolygója a Vénusz.

A föld jegyű Bika kissé anyagias, ami egyértelműen megmutatkozik ruhatárán is. Kedveli a márkás, jó minőségű ruhákat. Öltözködési stílusára egyértelműen a kissé érzéki, ám távolról sem kihívó ruhadarabok, kiegészítők a jellemzőek.

Szereti magát meglepni új ruhákkal, de mindig alaposan megfontolja, mit vesz. Nem jellemző rá a vásárlási kényszer, szereti, ha egymással jól kombinálható a ruhatára. Tehát inkább kevesebb, de minőségi darabokból öltözik.

Színei: halványkék, citromsárga, zöld, rózsaszín és fehér

A bikák kedvelik a márkás, jó minőségű ruhákat Forrás: Shutterstock

Ikrek (május 21. – június 20.)

A sokoldalú, jól alkalmazkodó Ikrek divatosan öltözködik, de ezt mindig egy kis csavarral, játékossággal teszi, hogy a benne lévő kettősségét mindig hangsúlyozza.

A levegő jegynek megfelelően jellemzi a szeszélyesség, de egy állandó, a szimmetria iránti vágya. Rajta nem fogunk látni olyan felsőt, ami az egyik vállon lelóg, se olyan nadrágot, aminek csak egy hátsó zsebe van.

Kíváncsisága révén gyakran vált stílust, mindig keresi azt, ami igazán passzol az adott időszakához, munkájához, párjához.

Színei: fekete, fehér és a sárga valamennyi árnyalata

Az Ikrek divatosan öltözködik, de ezt mindig egy kis csavarral, játékossággal teszi Forrás: Shutterstock

Rák (június 21. – július 22.)

A családcentrikus és érzékeny Rák nem szeret erőteljesen kitűnni a tömegből, inkább a nyugalmat, mint a kihívást keresi.

A víz jegyű Rák inkább a kényelmes, praktikus, hétköznapi ruhákat kedveli, de szekrényében mindig lapul egy igazi, időtálló alkalmi darab is. Egy-egy nagyon megszeretett darabhoz képes szinte felfoghatatlan módon kötődni, és addig hordani, míg teljesen használhatatlanná válik.

Kedveli a nosztalgiát, ami könnyedén ráveheti, hogy egy régi, ikonikus stílusirányzat képviselője legyen, de csak visszafogottan.

Színei: szürke, fehér, zöld, erős barna

A Rák kedveli a nosztalgiát, ami könnyedén ráveheti, hogy egy régi, ikonikus stílusirányzat képviselője legyen Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.