Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Harry és Meghan Markle második gyermeküket várják. Az örömhírt egy csodálatos fotóval barátjuk közölte a nyilvánosságal. A fotón Meghan gyönyörű pocakja mellett azonban valami más teljesen kiverte a biztosítékot a rajongóknál.

Valentin-napon közölte a nagy világgal Harry és Meghan, hogy nemsokára megszületik második gyermekük. Az örömteli hírt egy csodálatos fotóval jelentették be, ahol egy gyönyörű kertben mezítláb feküdve a fűben szerelmesen mosolyognak egymásra.

Azonban a nemsokára kétgyermekes szülők azzal nem számoltak, hogyha mezítláb lépkednek a kertben, akkor bizony piszkos lesz a lábuk. Ha ők nem is, a rajongók erre rögtön felfigyeltek. Harry egyik koszos talpa ugyanis farkasszemet néz a kamerával, ami a követők szerint teljesen elrontja a harmonikus képet és semmi másra nem tudnak figyelni, csak a herceg piszkos lábára - írja a Ripost.

Van aki azt is megjegyezte, hogy egyes kultúrákban óriási tiszteletlenség, ha valaki a meztelen talpát közszemlére teszi.