Árulkodó jelek: politikai karrierre készül Meghan Markle

Forrás: Getty Images/Max Mumby/Indigo -
Arnold Schwarzenegger Meghan Markle politika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár politikai pályára is léphet Meghan Markle, a Harryvel közösen létrehozott alapítványuk ugyanis kitűnő kiindulási pont.

Elképzelhető, hogy Arnold Schwarzeneggert követi Meghan hercegné, és politikai pályára lép. A Terminátor sztárja 2003-ban lett Kalifornia kormányzója, és erre most akár a hercegnének is esélye lehet.

„Anno Schwarzenegger is létrehozott egy alapítványt, amely végül politikai pályára vitte őt. Meghannak is ez jelentheti az ugródeszkát a politikai sikerekhez. Jó eséllyel lehetne kormányzó Kaliforniában" - mondta el Mike Trujillo demokrata párti stratéga.

Politikai karrierre készül Meghan Markle Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Harry és Meghan ugyanis létrehozott közösen egy alapítványt, az Archwell pedig nagy népszerűségnek örvend, innen indult a feltételezés – írta az Express.

Meghan egyébként jó kapcsolatot ápol amerikai politikusokkal. Még 2019-ben vendégül látta angliai rezidenciáján Hillary Clintont, nem rég pedig úgy tudni, titokban Gavin Newsommal, Kalifornia kormányzójával is beszélgetett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.