Férfiak bombázzák ezt a nőt, hogy adja el nekik petesejtjeit: megvesznek azért, hogy ilyen gyerekük legyen - Fotó

Marcela Iglesias szőke petesejt bombázó eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marcela Iglesias egy Los Angelesben élő nő, akinek tökéletes alakjáért és gyönyörű arcáért megvesznek a férfiak. Többször megkeresték már azzal, hogy adja el petesejtjeit, hogy ugyanezt az arcot láthassák viszont a gyermekeiken is.

Marcela Iglesias egy igazán feltűnő szépség, akiért odavannak a pasik. A bombázó állítása szerint a férfiak könyörögnek neki azért, hogy eladja nekik a petesejtjeit, mivel az minden vágyuk, hogy olyan gyönyörű gyermekük legyen, mint amilyen Marcela is.

Ilyen és ehhez hasonló kommentek kap Marcela:

"Egy jó ideje már a követőd vagyok, fizetnék a petesejtjeidért."

"Nagyon szép vagy, szeretném, ha a gyermekeim hasonlítanának rád."

"Természetes szépségű gyermekeket szeretnék, pont olyanokat, mint te, akiknek nincs szüksége plasztikai beavatkozásokra."

Az influenszer a sok megkeresés után komolyan elgondolkodott az ajánlatokon és úgy döntött, hogyha valaki hivatalos formában fordul hozzá emiatt, akkor hajlandó belevágni a dologba. Egyébként a dögös Iglesies egyébként 36 ezer fontért, azaz közel 15 millió forintért kínálja eladára a petesejtjeit - írja a LAD Bible.

"Nincs szükségem a pénzre, mégsem bánom, ha kompenzálnak ezért a folyamatért"

- mondta a szépség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.