Elképesztő körülmények között él Mihalik Enikő

Forrás: Instagram/eniko -
modell Mihalik Enikő karantén koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerűen felfoghatatlan, hogy milyen durva körülmények között kell túlélnie a karantént a csinos modellnek, Mihalik Enikőnek. Most senki sem cserélne vele szívesen. 

Senki sem gondolná, hogy éppen New Yorkban kell ilyen nomád körülmények között szenvednie a világhírű magyar modellnek. Enci nemrég költözött vissza az Egyesült Államokba, ahol a COVID-19 vírus miatt csütörtökig házi karanténban kell maradnia.

A lakás berendezése inkább hasonlít egy lepukkant kollégiumi szobára, mint egy szupermodell amerikai otthonára. Egyetlen vigasza, hogy a hiányos berendezés között, a számára legdrágább dolog, a párja ott van mellette.

Elképesztő körülmények között él Mihalik Enikő Forrás: Instagram/eniko

De aggodalomra semmi ok, Enikőnek csak ideiglenesen kell nélkülözni a bútorait. Hamarosan visszakapja őket abból a raktárból, ahová ideiglenes Budapesti tartózkodása idejére szállíttatta őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.