Ez a közös Király Lindában, Majkában és Nagy Sanyiban

Forrás: Facebook/Nagy Sándor Hivatalos oldala -
Nagy Sanyi járvány Király Linda művész Majka koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda, Nagy Sanyi és Majka is átesett már a koronavíruson, azonban a mai napig tapasztalják a szövődményeket. Most elmesélték, hogyan érzik magukat hetekkel a betegség után.

Nehéz időszakon van túl Király Linda, Majka és Nagy Sanyi, akik mindegyike átesett már a koronavíruson. Az előadók most arról meséltek, miként élték meg mindezt és milyen szövődményekkel küzdenek.

Nagy Sanyi Sándor Forrás: Facebook/Nagy Sándor Hivatalos oldala

„Fizikálisan és mentálisan is nehéz időszak volt, elzárva mindenkitől, legyengülve. Az ízlésem és a szaglásom elment, egyszer be is lázasodtam. Sajnos a mai napig érzem a vírus utóhatását, vérnyomáscsökkentőt kell szednem. Bízom benne, hogy ez csak kúraszerű lesz, aztán helyreáll, de benne van a pakliban, hogy a vírus szövődményeként ez már így marad"

– mondta Nagy Sanyi színész, akihez hasonlóan Király Linda is érzi a vírus utóhatását.

Király Linda Forrás: Király Linda/Instagram

„Már 3-4 hónap eltelt a betegségem óta, de még mindig nem úgy veszem a levegőt, ahogy előtte. Érzem a tüdőmön, a torkomban, sokkal jobban oda kell figyelnem, amikor énekelek. Ettől függetlenül jól vagyok, már edzek, nagy dózisú vitamint szedek és hangterápiára járok, hogy különféle gyakorlatokkal még jobban össze tudjuk simítani a hangokat"

– árulta el Király Linda, akinek kollégája, Majka sem úszta meg szövődmények nélkül.

„Két hétig voltam kórházban, de utána is még 3-4 hétig sz@rul voltam. Nagyon lassan kezdtem el újra mozogni, gyalogolni, aztán futni, ma már újra megy a napi 10 km is. Emellett elkezdtem futball személyi edzésre járni. Nem azért, hogy profi legyek, hanem hogy bírjam a kis sprinteket, az intervall edzést. Ha 2044-ben talán újra koncertezhetünk, fontos, hogy bírjam a szöveget és az ugrálást egyszerre a színpadon. Most ezen is dolgozom, hogy ez menjen"

Majka Instagram

– tette hozzá Majka a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.