Az egykori popsztár, Britney Spears mostanában leginkább különös táncos videói, valamint az életéről szóló dokumentumfilmje generálta felháborodás miatt kerül a címlapokra. Ám most bepillanthatunk egy korábbi otthonába, ami pár napja cserélt gazdát.

Britney Spears híres Los Angeles-i villája 6,1 millió dollárért, közel 2 milliárd forintért kelt el.

A Britney Spears életét feldolgozó dokumentumfilm megjelenése után mindössze három nappal adták el a sztár egykori otthonát.   

Az őrzött kerítéssel körülvett, magasan a hegyekben, Beverly Hills felett elhelyezkedő villában 6 hálószobát és 6 fürdőt, valamint egy plusz mosdót találunk.

A 750 négyzetméteres luxusingatlant Britney 2007 januárjában vette, 6,75 millió dollárért. A beköltözés után egy hónappal az énekesnő idegösszeomlást kapott, fejét teljesen kopaszra borotválta és nem sokkal később a bíróság apját rendelte ki gyámjául.

A villát 2012-ben tudták csak eladni, jóval a vételár alatt, 4,3 millió dollárért. A befektető végzett a házon egy kisebb felújítást, majd a héten piacra dobta. Feltehetően a dokumentumfilm megjelenése segítette hozzá, hogy 6,1 millió dollárért ilyen rövid időn belül el tudta adni.

Kattints a képre, és nézd meg a Britney Spears egykori luxusotthonát:

Forrás: NORTHFOTO/WALTER / BESTIMAGE/Walter / Bestimage