„Ezek miatt kezdi el valaki gyűlölni a testét” - Leleplezte az Insta-csalásokat az influencer

pózolás Németh Dorottya influencer Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Dorottya fitnesz világbajnok rendszeresen osztja meg az Instagramon, milyen egy nő teste szülés után valójában. A fitnesz-mami leleplezi azokat a trükköket is, amelyekkel mindenki tökéletesnek tűnik a fotókon.

A fitnesz világbajnok anyukát imádják az Instagramon, ő ugyanis nem arra törekszik, hogy mindig a legjobb oldalát mutassa, ahogy a legtöbben a közösségi médiában. Németh Dorottya bátran vállalja, milyen a teste szülés után, és igyekszik felhívni arra a nők figyelmét, hogy ne dőljenek be a tökéletes Insta-lányoknak.

Két fotót posztolt magáról, amiről azt gondolhatnánk ez egy előtte-utána összeállítás. Csakhogy erről szó sincs, minden csupán a pózoláson múlik.

„Akik 'ebből élnek', pontosan tudják, hogy melyik az a szög, ami a legelőnyösebb, hogy kell keresztbe tenni a lábukat a tökéletes homokóra sziluettért, mennyire kell kiemelni a karjukat oldalra, melyik a jobb profiljuk, és pontosan hány fokot kell lefele és picit jobbra biccenteni a fejüket a tökéletes képhez. Közben mély levegőt venni, és bent tartani, mindezt mosolyogva, nem olyan fejet vágva, mint aki mindjárt bekakál. Csak aztán ezekhez a képekhez kezdik el mások akaratlanul is hasonlítani magukat. Ezek lesznek mások 'példaképei', mások céljai, majd démonjai...
Ezek miatt kezdi el valaki gyűlölni a saját testét, mindenféle agyament diétát kipróbálni, majd feladni, és egyre kétségbeesettebben belespirálozódni az önutálatba." – írta a posztjában Dorottya, és arra figyelmeztet, ne higgyük el mindig amit látunk, mert az sokszor nem a valóság, és szeressük a testünket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.