Fluor Tomi: "Sokáig emeltem falakat magam köré"

Forrás: www.SandorFegyverneky.com -
Fluor Tomi megújulás fejlődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a legtöbb zenészt, Fluor Tomit is utolérte a koronavírus-járvány negatív hatása. Lelassult körülötte is az élet, ami választás elé állította: azt kellett eldöntenie, hogyan reagál erre a helyzetre. 

Tomi azt mondja, neki kifejezetten jó tett a járványhelyzet, azzal együtt is, hogy természetesen rengeteg mindenben irányt és stratégiát kellett váltania:

„Elengedtem a nehézségeket, az aggódást, átfordult bennem minden: a változás nyugalmat hozott az életembe, kiolvasok heti három könyvet, és az eddigi évi két dalhoz képest az elmúlt hónapokban hetet írtam. A kreatív oldalamra jó hatással van, hogy nincs az a nagy hajtás" - mondta a Story Magazinnak.

Forrás: www.SandorFegyverneky.com

Azt is elárulta, hogy az élete sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lett, amire már évek óta nem volt példa:

„Régen éltem ennyire nyugodtan, éjfélkor elálmosodom, reggel nyolc-kilenc körül kelek, idén például még alkoholt sem ittam. Minden évben ilyenkor utazom el, a pálmafák alatt koktélozom, de most jobban érzem magam így, mintha Miamiban lógatnám a lábam. Mindennap elégedetten fekszem le, hatékonyan telnek a napjaim, ami örömet ad."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.