Önértékelési gondjairól vallott a magyar énekesnő: "Nehéz elfogadni, hogy könnyebben szaladnak fel a kilók"

Forrás: Singh Viki/Instagram -
színpad baba terhesség fogyás Singh Viki hízás test énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viki már rengeteg diétát kipróbált azért, hogy elérje a kívánt formáját. De a legtöbb esetben még most sem elégedett azzal amit a tükörben lát.

A csinos énekesnő nemrég ünnepelte a 35. születésnapját. Viki a HOT!magazinnak elárulta, hogy neki is napi szinten gondot okoz at, hogy nem elégedett a testével.

Singh Viki Forrás: Singh Viki/Instagram

"Nehéz elfogadni, hogy könnyebben szaladnak fel a kilók, és nehezebben mennek le, vagy egyáltalán nem... El kellett fogadnom, hogy már nem vagyok húszéves!Amikor látom, hogy mások milyen fotókat posztolnak, egyszerűen lelki beteg leszek, előjönnek a komplexusaim. Azt érzem, hogy nem vagyok elég jó: nem elég nagy a mellem, nem vagyok elég vékony... Legszívesebben kidobnám a mérleget"

- nyilatkozta Viki. Aki arról is őszintén beszélt, hogy Tamással mikorra tervezik a babavállalást.

A gyerekkori rossz emlékek miatt nagyon fontos számomra az anyagi biztonság, főként emiatt érzem úgy, hogy még nem fér bele az életembe a családalapítás. Szeretném megalapozni a jövőmet. Muszáj fiatalon tartanom magamat, még nem értem fel a csúcsra

– zárta szavait Viki, aki évek óta boldog párkapcsolatban él szerelmével,Tomival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.