Viki már rengeteg diétát kipróbált azért, hogy elérje a kívánt formáját. De a legtöbb esetben még most sem elégedett azzal amit a tükörben lát.

A csinos énekesnő nemrég ünnepelte a 35. születésnapját. Viki a HOT!magazinnak elárulta, hogy neki is napi szinten gondot okoz at, hogy nem elégedett a testével.

Singh VikiForrás: Singh Viki/Instagram

"Nehéz elfogadni, hogy könnyebben szaladnak fel a kilók, és nehezebben mennek le, vagy egyáltalán nem... El kellett fogadnom, hogy már nem vagyok húszéves!Amikor látom, hogy mások milyen fotókat posztolnak, egyszerűen lelki beteg leszek, előjönnek a komplexusaim. Azt érzem, hogy nem vagyok elég jó: nem elég nagy a mellem, nem vagyok elég vékony... Legszívesebben kidobnám a mérleget"

- nyilatkozta Viki. Aki arról is őszintén beszélt, hogy Tamással mikorra tervezik a babavállalást. 

A gyerekkori rossz emlékek miatt nagyon fontos számomra az anyagi biztonság, főként emiatt érzem úgy, hogy még nem fér bele az életembe a családalapítás. Szeretném megalapozni a jövőmet. Muszáj fiatalon tartanom magamat, még nem értem fel a csúcsra – zárta szavait Viki, aki évek óta  boldog párkapcsolatban él szerelmével,Tomival.