Az egykori bankrabló ma kiegyensúlyozott, boldog családban él. Kislánya, Anna a napokban ünnepelte a második születésnapját.

Attila nem titkolja, hogy soha nem volt gondja a csajozással. A lányok imádták, hiszen mindent megadott nekik,amire csak vágytak. De a börtönben töltött évek után minden sokkal nehezebb lett, így a csajozás sem ment már neki olyan könnyedén. 

"Régebben sosem volt gondom a nőkkel. Mivel a bankok „támogattak", ezért az udvarlásra, hódításra nem igazán volt szükségem. A hölgyek maguktól is jöttek, engem pedig nem érdekelt, hogy a pénzemre vagy a személyemre utaznak. Csak az érdekelt, hogy mindig van partnerem, akivel elszórakozhatok, a börtönből való szabadulásom után azonban sok minden megváltozott"

- vallotta be a Viszkis a Borsnak, majd azt is elárulta, hogy hol találkozott először a feleségével.

"Egy kolbászfesztiválon találkoztunk először Rékával. Én a kerámiáimat árultam, ő a ruháit értékesítette. Egyszer csak odajött hozzám, beszélgettünk, kiderült, hogy neki is Ambrus a vezetékneve, amit egy jelnek vettem. Gondoltam, ha feleségül veszem, még a nevemet sem kell, hogy felvegye, úgyhogy kőkemény udvarlásba kezdtem, de ő folyton kikosarazott"  

A hosszú udvarlás után Réka mégis megenyhült, nem sokkal később pedig megérkezett hozzájuk a kislányuk Anna is.