Szülés után mutatta meg a valóságot az influenszer - Korábban mindig a tökéletes testét mutogatta

szülés után anya Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál influenszer korábban arra törekedett, hogy minden képén tökéletes legyen, ám gyermeke születése után felhagyott ezzel, és megmutatta magát smink és filterek nélkül, bikiniben.

Hannah Polites igen népszerű az Instagramon. Az ausztrál influenszer azonban mindig igyekezett tökéletes fotókat posztolni magáról, a legelőnyösebb pózban, talpig sminkben, filterekkel.

Második babája születése után azonban úgy döntött, ebből elég. Most már elfogadta magát olyannak amilyen: nem tökéletesnek, és ezt a rajongói előtt is felvállalta. – írta a Fox News.

Terhessége után nyolc héttel posztolt magáról két képet. A bal oldalin póz, smink és effektek nélkül, a jobb oldalin pedig beállított pozitúrában látható.

„Nem vagyok tökéletes egyik fotón sem, mert a tökéletesség nem létezik, de eltartott egy ideig, mire ezt felismertem.(...) Büszke anyuka vagyok tréningnadrágban is , és akkor is, amikor csillogok, és nem vagyok hányásszagú" – írta a posztban Hannah.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.