Borzalmas balesetéről vallott Szentpéteri Csilla: "Kész csoda, hogy túléltem."

Fotó: Mudra László - Origo -
újrakezdés Szentpéteri Csilla baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zongoraművész 13 éves korában esett le a mászórúdról, közel egy évig mankóval járt, térdét és sípcsontját visszaépítették. Bár mindez nincs kihatással a mindennapjaira, a mai napig álmodik az akkor történtekkel.

Nem sokan tudják Szentpéteri Csilláról, hogy nagyon sportos családból származik és emiatt ő is sportkarriert tervezett. Erről azonban súlyos balesete miatt hamar le kellett mondania.

Szentpéteri Csilla Fotó: Mudra László - Origo

A baleset mellett a zongoraművésznek még egy szerelmi csalódást is el kellett szenvednie.

Akkor voltam először szerelmes, de a fiú ez idő alatt lépett le. Az volt a szörnyű, hogy minden nap láttam, ahogy a versenybringával elmegy a házunk előtt, de nem hozzám, hanem a másik házba ment, egy nyolcadikos lányhoz. Ez olyan élesen bennem maradt... Nagyon sokat álmodok azóta is ezzel az egész helyzettel" – idézte fel a fájdalmas emlékeket a művésznő.

Csilla balesete ellenére is nagyon sportos életet él. Jelenleg a nordic walking a kedvenc sportja, melyet leginkább egyedül űz, mivel a családnem tudja vele tartani a lépést. 10-12 km-t szokott megtenni gyors tempóban, igazi maximalista, aki 12.000 lépésig meg sem áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.